Fira de l’ocupació del Pla de Mallorca

  • Post author:

Si vols conèixer de primera mà la formació que s’oferta en el CEPA Mancomunitat des Pla, ens trobaràs en aquesta fira amb estands de cadascun dels cicles formatius i informació de tota la nostra oferta formativa. A més hi haurà els tallers i conferències següents:

10.00 h / INAUGURACIÓ OFICIAL

10.30-11.30 h / Auditori / «Planificació creativa amb mapes mentals: el meu futur professional»> En aquest taller es podrà conèixer de manera pràctica com utilitzar les eines «mapa mental i diagrama d’interrelacions», per planificar de manera individual el futur propi professional, tant de qui comença com de qui se’l replanteja. A càrrec de l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears)

11.40-12.40 h / Auditori / «Les professions del futur», conferència sobre cap a on va el mercat del treball, a càrrec de la Fundació BIT.

12.50-13.40 h / Auditori / “Qui fa aquesta feina?. Estereotips de gènere”. L’exposició serà a càrrec de CCOO i hi participarà un home que treballa en una professió feminitzada i una dona que treballa en una professió masculinitzada. 

11.00-11.45 h / Sala dels miralls / «Competències digitals bàsiques per la cerca de feina amb el teu smartphone>>. Taller per donar a conèixer algunes de les possibilitats que tenen les persones demandants de feina en els processos laborals utilitzant les aplicacions dels mòbils. A càrrec del SOIB. 

12.00-12.45 h / Sala dels miralls / «ACREDITA’T. Si fas una feina, però no tens una formació que ho acredita. Ara és el moment». A càrrec de l’Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears. 

12.45-13.30 h / Sala dels miralls/ “La producció agrària com a opció laboral”. A càrrec d’APAEMA (Associació de Producció Agrària Ecològica)