AULA D'EMPRENEDORIA

Què és l'aula d'emprenedoria?

L’aula d’emprenedoria és un projecte dirigit a l’alumnat actual i antic alumnat, que té com a finalitat:

    • Fomentar la cultura emprenedora
    • Millorar la comunicació verbal
    • Detectar mancances i oportunitats d’ocupació
    • Visitar empreses del sector i fomentar sinergies entre empreses i el centre educatiu

Programa finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i per la Unió Europea-NextGenerationEU, en el marc del Mecanisme del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. https://fonseuropeuseducacio.caib.es/

logo-mefp   

 
 
Per a més informació contactau per email a emprenedoria@cepamancomunitatdespla.org 

ACTIVITATS AULA D'EMPRENEDORIA 2023

VISITA AL CIFP SON LLEBRE (11 d’octubre de 2023)
Es va organitzar una sortida per acudir a la presentació de la guia didàctica d’emprenedoria col·lectiva elaborada per l’aula d’emprenedoria de CIFP Son Llebre. Hi va participar l’alumnat de 1r i 2n curs del CFGM d’Atenció a persones en situació de dependència. 
 
 
 
 
TALLERS DE LEGO DESIGN, impartits per David Torres
S’estan impartint a tots els grups de cicles formatius del CEPA MAncomunitat des Pla uns tallers per potenciar la creativitat a l’hora d’analitzar una idea de negoci, usant la gamificació com a eina d’anàlisi.
 

 

TALLERS D’EMPRENEDORIA EMOCIONAL

 
S’han impartit als nostres alumnes uns tallers d’emprenedoria emocional per la psicòloga Sarai Soto. Aquesta formació va encarada a reconèixer les pròpies emocions i l’aprenentatge d’eines d’autogestió i de resolució de problemes.
TALLERS D’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA
 
En Jordi López de REAS (Red de la Economia Alternativa y Solidaria) ens ha introduït al món de l’economia social i solidària. Ens ha parlat sobre les seves fórmules legals i ens ha donat a conèixer les organitzacions més representatives del context estatal i autonòmic.